Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer

 

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ - ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ FC 810_v01

ΤΖΑΚΙΑ ΛΕΒΗΤΕΣ - ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ TC 110-22A-00 / TC 110-23A-02 / TC 110-23A-07

 

Αφού επιλέξουμε τον τύπο του τζακιού ανάλογα με τη χρήση του, ενεργειακό ή μη- ενεργειακό, θα πρέπει να επιλέξουμε και τον χώρο που θα τοποθετηθεί (ίσιο, γωνία, κέντρο σαλονιού) οπότε στην συνέχεια επιλέγουμε αν θα βάλουμε ίσιο, τριών όψεων, στρογγυλό ή Quattro.

 

Ο σωστός τρόπος ανάμματος του τζακιού είναι ο εξής: στα πρώτα στάδια της καύσης χρησιμοποιούμε λεπτά κλαδιά ή πλακέτες προσανάμματος που διατίθενται στο εμπόριο. Στη συνέχεια χρησιμοποιούμε ξύλα από πλατύφυλλα δέντρα και με μεγάλο ειδικό βάρος όπως δένδρινα, πλάτανο κ.α.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Ξύλα όπως πεύκο, έλατο οξιά κ.α. δίνουν μεγάλη φλόγα αλλά σκάνε λόγω ρετσινιού. Επίσης το ρετσίνι κολλά στα τοιχώματα της καμινάδας και του τζακιού άρα απαιτείται πιο συχνός καθαρισμός της καμινάδας. Επίσης η οξιά, η λεύκα, η ροδακινιά κτλ δίνει μεν μεγάλη φλόγα αλλά έχει χαμηλή θερμική απόδοση.

 

Ιδιαίτερη προσοχή όμως, θα πρέπει να δίνετε και στην αποθήκευση των καυσόξυλων. Τα καλύτερα καυσόξυλα είναι αυτά που έχουν αποθηκευτεί για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από δύο χρόνια και έχουν πλήρως ξεραθεί. Τα ξύλα θα πρέπει να αποθηκεύονται σε στεγασμένο και καλά αεριζόμενο χώρο. Η υγρασία τους θα πρέπει να είναι κάτω από 10%.

 

ΣΩΛΗΝΑΣ ΕΛΙΚΟΕΙΔΟΥΣ ΡΑΦΗΣ

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΕΛΙΚΟΕΙΔΟΥΣ ΡΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ:

 

  1. Μειωμένης αντοχής τους στην υψηλή θερμοκρασία και μειωμένης διάρκειας ζωής.

Τα σημεία ραφής του μετάλλου χαλαρώνουν με τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονται και ανοίγουν. Στις αναδιπλώσεις εγκλωβίζονται όξυνες διαβρωτικές ουσίες (υγρά) με αποτέλεσμα να σαπίζει ο σωλήνας και οι αναθυμιάσεις που εισέρχονται στο χώρο μας, μπορούν να προκαλέσουν θανατηφόρες δηλητηριάσεις.

 

  1. Κατώτερη ποιότητα υλικού – Μεγάλη πιθανότητα πυρκαγιάς

Το χαμηλό κόστος παραγωγής της, την καθιστά ακατάλληλη για την χρήση καμινάδας λόγου της περιορισμένης αντοχής της, οι ενώσεις έχουν την τάση να χαλαρώνουν και να ανοίγουν. Ακόμη και ο τακτικός έλεγχος δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανή ανάφλεξή της. Στα μεγάλα μήκη το φαινόμενο της διαστολής γίνεται εντονότερο με αποτέλεσμα να ξεκουμπώνει ο ένας σωλήνας από τον άλλο. Η δε ραφές δεν παρέχουν στεγανότητα, και ειδικά στην περίπτωση με σκεπή υπάρχει περίπτωση να προκληθεί ανάφλεξη και πυρκαγιά στο σπίτι μας.

 

  1. Αδυναμία πιστοποίησης

Ακόμη και οι εταιρίες παραγωγής του αδυνατούν να τον πιστοποιήσουν για ασφαλή χρήση καμινάδας και δεν παρέχεται εγγύηση λειτουργίας και εγκατάστασης.

 

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΥΑΛΙΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΤΖΑΚΙΟΥ

 

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Ισχυρό υγρό καθαρισμού σε μορφή spray για δύσκολους και επίμονους λεκέδες από καπνιά, λίπη, υπολείμματα από καμένο ξύλο και κάρβουνο. Είναι ιδανικό για την χρήση σε γυάλινες επιφάνειες όπου δεν είναι δυνατόν να καθαρίσουμε με τους συνήθεις τρόπους.

 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ – ΤΡΟΠΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το EASY CLEAN καθαρίζει αποτελεσματικά, έντονους λεκέδες σε εστίες, καμινάδες τζακιών και μπάρμπεκιου. Σε περίπτωση αμφιβολίας ως προς τη σύσταση του τζακιού (π.χ. χρώμα, σκαπιτσάρισμα κ.τ.λ.)συνιστάται δοκιμαστική χρήση σε μη εμφανές σημείο της εστίας μας. Αρχικά απομακρύνουμε υπολείμματα από κάρβουνο, ξύλο και καπνιά. Στη συνέχεια, ΕΝ ΨΥΧΡΟ: ψεκάστε ή επαλείψτε τις επιφάνειες που θέλετε να καθαρίσετε με το προϊόν και αφήστε να δράσει 10-20 λεπτά. Κατόπιν περάστε τις ψεκασθείσες ή επαλειφθείσες επιφάνειες με ένα πανί εμβαπτισμένο σε ξύδι. ΕΝ ΘΕΡΜΟ: αφού προθερμάνετε τις επιφάνειες που θέλετε να καθαρίσετε στους 50C ψεκάστε τες ή επαλείψτε τες με το προϊόν και αφήστε να δράσει για 10-20 λεπτά. Κατόπιν περάστε τις ψεκασθείσες ή επαλειφθείσες επιφάνειες με ένα πανί εμβαπτισμένο σε ξίδι. Κατά την χρήση του EASY CLEAN χρησιμοποιούμε γάντια.

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ – ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Η συσκευασία αποτελείται από 18τεμ. των 500ml. Διατηρείται σε χώρους σκιερούς και θερμοκρασία δωματίου για 3 έτη.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΧΡΩΜΑ-ΜΟΡΦΗ: κίτρινο-διαβρωτικό υγρό
ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ: 9,95
ph: 12,5 Υπερβολικά αλκαλικό
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: από +5C έως 50C.
Περιέχει υδροξείδιο του νατρίου και μεταξύ άλλων ανιονικά, αμφοτερικά τασιενεργά λιγότερα από 5%.
ΦΩΣΦΟΡΙΚΑ ΑΛΑΤΑ: λιγότερα από 5%

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ

Το καθαριστικό EASY CLEAN είναι διαβρωτικό.

Φυλάξτε το προϊόν κλειδωμένο μακριά από παιδιά.

Να αποφεύγεται η παρατεταμένη επαφή με το δέρμα. Μετά από κάθε επαφή ξεπλένεται αυτό με άφθονο νερό.

Φοράτε κατά την χρήση κατάλληλη προστατευτική ενδυμασία, γάντια και συσκευή προστασίας ματιών και προσώπου.

Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια πλύνετε τα αμέσως με άφθονο νερό και ζητήστε ιατρική συμβουλή.

Σε περίπτωση ατυχήματος ή αν αισθανθείτε αδιαθεσία ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή (επιδεικνύοντας την ετικέτα αν είναι δυνατόν).


Τηλ.Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210779377
Αρ.Καταχ.Γ.Χ.Κ.: 13534/0/2009
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ε.Ε.
Υπεύθυνος διάθεσης: ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΙΟΥΛΙΑ
Σεβαστή Πιερίας

Όταν ξεκίνησα να ψάχνω για ενεργειακά τζάκια για τα ξενοδοχεία μου, μου πρότειναν τη ΧΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ. Όταν πήγα από τη βιοτεχνία τους κατάλαβα ότι έχω να κάνω με επαγγελματίες που αγαπούν αυτό που κάνουν και κατασκευάζουν άριστα τζάκια. Έχουν πλήρη γνώση της κατασκευής τζακιών και μπορούν και δίνουν λύσεις σε οτιδήποτε τους ζητήσεις! Τους συστήνω ανεπιφύλακτα

Litohoro Olympus Resort Villas & Spa
Χρήστος Λεμονόπουλος

Αν θέλετε το καλύτερο τζάκι στην καλύτερη τιμή της αγοράς τότε πρέπει να το αγοράσετε από την ΧΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ. Το απόλυτο value for money ! Γιατί όπως λένε και οι άνθρωποι εκεί: ‘Η χαρά της καλής τιμής κρατάει λιγότερο από την χαρά της καλής ποιότητας’ και είναι αλήθεια Άριστοι επαγγελματίες, ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες μου με υποδειγματική συνέπεια και αποτελεσματικότητα

Αντώνης Νταούκας
Δικηγόρος

Έπειτα από διεξοδική αναζήτηση της εταιρείας ( Internet , επισκέψεις σε βιοτεχνικούς χώρους, συζητήσεις με αντιπροσώπους, επισκέψεις σε εκθέσεις κ.λπ.) από όπου θα προμηθευτώ ενεργειακά τζάκια (αερόθερμα, λέβητες, ξυλολέβητες κ.λπ.) με σκοπό την προώθησή τους στην αγορά των Χανίων, κατέληξα και αποφάσισα να εμπιστευτώ τη ΧΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ. Την απόφασή μου αυτή δεν τη μετάνιωσα ούτε μια στιγμή!

Αφοι Λαβούτα Ο.Ε.
Επιχείρηση