Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer

 

Ξυλολέβητες | Ξυλολέβητες τριών διαδρομών | Ξυλολέβητες Πυρόλυσης | 5 χιλιοστά κατασκευή | Ανταγωνιστικές τιμές | Απόδοση | Οικονομία |  Εξοικονόμηση Ενέργειας

Ενεργειακά τζάκια που διακρίνονται για την οικονομία, δίνουν λύση στο θέμα της θέρμανσης, με υψηλή απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας κάνοντας την κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο πιο άνετο. Τα ενεργειακά τζάκια μας έχουν την καλύτερη σχέση κατανάλωσης καύσιμης ύλης προς ενεργειακή απόδοση, εξασφαλίσουν εξοικονόμηση ενέργειας και οικονομία στο μηνιαίο προϋπολογισμό σας.

Η ελεγχόμενη καύση του ξύλου στα ενεργειακά τζάκια και η σωστή διαχείριση των αερίων καύσης τους εξασφαλίζουν το μέγιστο βαθμό απόδοσης, ισοσταθμίζοντας το ακριβότερο κόστος τους. Με τα ενεργειακά τζάκια έχουμε περισσότερη ζέστη και λιγότερη κατανάλωση ξύλων. Είναι υψηλής θερμαντικής ισχύς και απόδοσης (μέχρι 85%) και μπορούμε να καλύψουμε θερμικά (αναλόγως τον τύπο του) χώρους από 60 τμ έως 200τμ. Με τη χρήση ενεργειακού τζακιού μπορούμε να θερμάνουμε πολλά τετραγωνικά, χωρίς να χρησιμοποιήσουμε άλλη θέρμανση. Έτσι εξοικονομούνται σημαντικά ποσά θερμικής ενέργειας και κατά συνέπεια χρημάτων.

Ολοκληρωμένες λύσεις σε ενεργειακά τζάκια άριστης ποιότητας κατασκευής με μηδενικά προβλήματα λειτουργίας, σύγχρονης τεχνολογίας, κορυφαία εργονομία και λειτουργικότητα, υψηλής αισθητικής και θερμικής απόδοσης, και όλα αυτά σε προσιτές τιμές.

Τα ενεργειακά τζάκια είναι απολύτως ασφαλή, καθώς με κλειστό το κεραμικό γυάλινο πορτάκι που επιτρέπει την αργή καύση ξύλων, μπορούν να συνεχίζουν την καύση τους με ασύγκριτη ασφάλεια. Επιπλέον εξαιτίας της ποιοτικότερης καύσης υπάρχει λιγότερη εκπομπή καπνού απ' την καμινάδα και συνεπώς είναι φιλικά προς το περιβάλλον (εκπομπές CO 0,0763%).

Ο άψογος σχεδιασμός σε παραδοσιακές και μοντέρνες γραμμές, η εύκολη αντικατάσταση εξαρτημάτων, τα υαλοκεραμικά κρύσταλλα μεγάλης αντοχής και η χρήση άριστης ποιότητας υλικών εξασφαλίζουν κορυφαία ποιότητα κατασκευής και άψογης λειτουργίας.

ΤΙΜΗ: 2900€

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Καύσιμο Ξύλο   Τετραγωνικά Μέτρα 350 - 400
Εξωτερικές Διαστάσεις (YxΠxΒ) 120x73,5x109 cm   Διατομή Καμινάδας Φ200
Βάρος 458 Kg   Παρατηρήσεις  
Συνολική Ισχύς 50-60 kW / 131L νερό   Τιμή 2900 €

 * στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

 

DOWNLOAD

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

τζάκι, ενεργειακό τζάκι, ενεργειακά τζάκια, ξυλολέβητας, Ελληνικής κατασκευής, πιστοποίηση, τιμή, τιμές, εστία, μαντέμι, οικονομία, εξοικονόμηση ενέργειας, απόδοση, ποιότητα κατασκευής, σύγχρονη τεχνολογία, εργονομία, λειτουργικότητα, σχεδιασμός, αισθητική, ασφάλεια, ολοκληρωμένη λύση, θέρμανση, ξύλα, κόστος, χρήματα, ζέστη

 

Όταν ξεκίνησα να ψάχνω για ενεργειακά τζάκια για τα ξενοδοχεία μου, μου πρότειναν τη ΧΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ. Όταν πήγα από τη βιοτεχνία τους κατάλαβα ότι έχω να κάνω με επαγγελματίες που αγαπούν αυτό που κάνουν και κατασκευάζουν άριστα τζάκια. Έχουν πλήρη γνώση της κατασκευής τζακιών και μπορούν και δίνουν λύσεις σε οτιδήποτε τους ζητήσεις! Τους συστήνω ανεπιφύλακτα

Litohoro Olympus Resort Villas & Spa
Χρήστος Λεμονόπουλος

Αν θέλετε το καλύτερο τζάκι στην καλύτερη τιμή της αγοράς τότε πρέπει να το αγοράσετε από την ΧΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ. Το απόλυτο value for money ! Γιατί όπως λένε και οι άνθρωποι εκεί: ‘Η χαρά της καλής τιμής κρατάει λιγότερο από την χαρά της καλής ποιότητας’ και είναι αλήθεια Άριστοι επαγγελματίες, ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες μου με υποδειγματική συνέπεια και αποτελεσματικότητα

Αντώνης Νταούκας
Δικηγόρος

Έπειτα από διεξοδική αναζήτηση της εταιρείας ( Internet , επισκέψεις σε βιοτεχνικούς χώρους, συζητήσεις με αντιπροσώπους, επισκέψεις σε εκθέσεις κ.λπ.) από όπου θα προμηθευτώ ενεργειακά τζάκια (αερόθερμα, λέβητες, ξυλολέβητες κ.λπ.) με σκοπό την προώθησή τους στην αγορά των Χανίων, κατέληξα και αποφάσισα να εμπιστευτώ τη ΧΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ. Την απόφασή μου αυτή δεν τη μετάνιωσα ούτε μια στιγμή!

Αφοι Λαβούτα Ο.Ε.
Επιχείρηση

Τα Τζάκια Μας